Home

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje om eventjes de dagelijkse sleur te breken? Droomt u van prachtige Ardeense vergezichten, heerlijke wildmenu’s en vele mogelijke activiteiten?

Dan heet ik u hartelijk welkom in mijn vakantiehuisje ‘La Douane’ voor een actief, maar toch heerlijk ontspannend verblijf te midden van de Ardeense bossen.

Mijn comfortabele en ruime vakantiewoning is gelegen aan de rand van het rustige en typische Ardeense dorpje Felenne (Beauraing), op 250 m van de Franse grens. De uitgestrekte bossen, die tot in Frankrijk reiken (Dép. Champagne-Ardennes), bieden de natuurliefhebbers alles wat hun hart kan bekoren. Het goed en mooi ingerichte huis omvat living met meubilair voor 14 personen en houtkachel, een ruime keuken met hout-en kookfornuis en alle moderne uitrusting: afwasmachine, droogkast, frigo’s… Er is een tuin met BBQ en een petanque-piste. In de tuin bevindt zich zelfs het vroegere douane-tolhuisje.

Uitvalsbasis voor talrijke uitstappen zoals : de Franse stad Givet in de Maasvallei op 9 km, Bedevaartsoord Beauraing, Dinant, Bouillon, Han-sur-Lesse, de afvaart van de Lesse, de vallei van de Semois met in Bottasard het graf van de reus. In de directe nabijheid van uitgestrekte bossen waar de wandelaar en mountainbiker hun gading vinden.

kaart